Miten voi ihminen olla näin viallinen? Ottaa päähän ihan suunnattomasti. Ehkä eniten harmittaa miehen puolesta. Hän voisi saada lapsia jonkun toisen kanssa, meille ei niitä tule ehkä koskaan.

Miten pakastealkion siirtokin voi epäonnistua noin? Lääkkeet tehosi hyvin. Limakalvo oli siirtopäivänä hyvä 10mm. Alkio oli ehkä paras mahdollinen. Elän terveellisesti. Mitä olen tehnyt niin väärin ettei lasta meille suoda? Sitten huume- ja alkoholiriippuvaiset tulevat raskaaksi ja synnyttävät vammaisia lapsia. Elämä on niin epäreilua. 

Yksi tuttava kehtasi sanoa kolmen kuukauden yrittämisen jälkeen "hei me ollaan vähän niinkun samassa tilanteessa, odotellaan odotusta, heh heh". Vittu heh heh! Odota odotusta lähes 5 vuotta ja katso naurattaako! Ja tämä hyvin tiesi pitkästä hoitotiestämme, silti valitteli ettei kestä enää, miksei tule raskaaksi... kiehusin sillä hetkellä AIKA paljon.

Kunnon vuoto ei ole vielä alkanut, ruskeaa tiputtelua vaan. Alkion siirrosta 18 päivää. Soitin klinikalle ja heinäkuussa aloitan ensin terolutit, sitten zumenonit ja kp 12 ultra heti heidän kesäloman jälkeen. Eli elokuun puolessa välissä olisi seuraava PAS. Jotain hyötyä siitäkin ettei omaa kiertoa ole, teroluteilla laitetaan vuoto tulemaan sinä ajankohtana kun tarvis.

On niin tyhjä olo. En jaksa itkeä, mikään ei tunnu miltään. En halua puhua asiasta kenellekään. Koko touhu tuntuu vain pakonomaiselta suorittamiselta.