eilen napsin viimeiset clomit tällä kiertoa. toiveet ovat taas korkealla, jos tässä kierrossa tärppäisi! muuten asiat ovat taas ihan hyvin. töissä menee hyvin, ei liian kiireistä. mies tosin tekee kolmen päivän reissuja työn perässä, muuta tuntuu että sekin vaan vahvistanut meitä. kun toinen tulee kotiin on paljon iloisempi kun se on taas siinä :) yöt ovat kyllä ihan hirveitä, en tykkää yhtään nukkua yksin! asunnossa on pakko olla valot päällä ainakin eteisessä. ehkä mun ei pitäisi katsoa niitä kauhuleffoja..

tänään hain apteekista taas kahden testin pakkauksen clearblue raskaustestejä. niitä on aina ollut mulla "varmuus" testeinä, muuten kun käytän noita halppis tikkuja. nytkin, ennen kuin aloitin clomit taas niin piti vielä varmuuden vuoksi testata tuolla clearbluella. vuoto kun oli niin niukkaa. ja jos nyt tästä kierrosta sais kaksi viivaa rakaustestiin niin tuolla sitten varmistan asian! :)

lääkärin soittoaika on huomenna klo 12.40. en usko että mitään ihmeempiä juttelee. niin meille kun lääkärillekin on ne spermanäytteen tulokset jo selvillä. ollaan myöskin mietitty, että kuinka monta kiertoa clomeja kannattaa käyttää. lääkärin mukaan 6 kiertoa. en tiedä haluanko niin montaa, tuntuu aika turhalta. mietittiin, että jos 4. kerran jälkeen sirrtyis jo muihin keinoihin.

nyt vaan odottelua. kp 14 alotan ovistestailun. siskollani on muuten laskettuaika kolmen päivän päästä, saas nähdä meneekö yli. olen kumminkin iloinen heidän puolestaan, siskollekaan ei tuo raskautuminen ollut itsestäänselvyys.