Viime perjantaina munarakkuloita oli siis vain 4 kasvamassa (kts edellinen postaus). No, siitä neljän päivän päästä eli viime ti oli 2. seurantaultra... ja isoja rakkuloita oli n.40! siis 40! onneksi puregon annostutsta ei sentään nostettu!

Olo on tällä hetkellä tosi tukala enkä ole töissäkään koko viikkoon ollut. Ultraan mentäessä lääkärille ihmettelin turvonnutta vatsaani kun eihän isoja munarakkuloita ole siellä kuin 4 kasvamassa... lääkäri ultrasi, pudisteli päätään ja sanoi "oi voi, näitähän on ihan kauheesti täällä". siinä vaiheesa multa pääsi itku. en tiennyt mitä se sitten tarkoittaa ja luulin että hoito joudutaan keskeyttämään. varsinkaan tuota "oi voi" ei halua kuulla lääkärin suusta!

tiistai-iltana laitoin viimeisen kerran puregonia + orgalutrania. keskiviikko aamuna laitoin vielä uudestaan orgalutrania jarruttamaan, illalla olikin sitten gonapeptyl irrotuspistosten vuoro. Lääke on kuulemma suht uusi ja väestöliitosta sanottiin tätä käytettävän pregnylin tilalla jos on suuri vaara saada hyperstimulaatio. Laitoin ainetta 2 ruiskullista (on samanlaisia esitäytettyjä ruiskuja kuin orgalutran, ainetta vaan on koko ruiskullisen verran), joka oli aika tuskaa. ruiskut piti pistää peräjälkeen, toinen toiselle puolelle vatsaa ja toinen toiselle. aine kirveli ihan älyttömästi ja tuntui kuin se olisi levinnyt ylävatsaan ja pakaraan asti :/ mutta siitäkin selvisin :) Huono homma oli että tuo koko gonapeptyl oli loppu tukusta (joku lämpötilahäiriö, kaikki jouduttu hävittämään). Sitten oli soittelua sinne tänne ja tuonne että onko mihinkään lähikaupungin apteekkiin sitä jäänyt ja onneksi väestöliitossa ( siellä johon olen punktioonkin menossa) oli kyseistä lääkettä. Ei muuta kun auton rattiin ja hakemaan (yli tunnin ajomatka yhteen suuntaan), Sitten takaisin kotiin. Sama ajoreissu edessä huomenna.

Huomenna punktio. Jänittää ihan kamalasti! Lääkäri tosin sanoi että tuskin päästään tuoresiirtoon kun hyperin vaara on niin suuri ja alkava raskaus kuulemma vaan pahentaa hyperiä. Pakkaseen sitten kaikki odottamaan siirtoa. Toivon vaan ettei nyt hyperiä tulisi, eikö tässä joudu muutenkin jo tarpeeksi kärsimään :/ Toivon myös että saadaan kerättyä monta kypsää munasolua jotka saadaan hedelmöitettyä! En haluaisi joutua enää koskaan kokemaan koko tätä hoitorumbaa alusta asti, on ollut aika rankkaa..

Vesitankkaus ja jännäily jatkuu!