no nyt selvisi miksei miehen siemenneste näytteestä ole vieläkään mitään kuulunut! asumme pienellä paikkakunnalla ja näyte käytiin antamassa naapuri kaupungissa ja sitten hoidossa taas olemme toisella puolen naapuri kaupungissa. tulokset piti tulla meille kotiin, siellä vielä kysyttiin kotioisoitteemmee johon paperit tulevat. no, he olivatkin lähettäneet vastaukset kotipaikkakuntani laboratorioon, jossa me siis emme ole missään vaiheessa olleet. eikä siellä ole ymmärretty tehdä asialle mitään. soitin äsken sinne ja sieltä sanottiin etä juu siellä ne on ja kysyttiin menenkö hakemaan ne sieltä (?) ei voi sitten postissa lähettää. pyysin kumminkin faksaamaan ne meidän hoitavalle lääkärille. kauhea stressi ja sitten puheluita toisen perään yhden simppanäytteiden takia!

niin ja kun mies soitteli näytteiden perään, kerrottiin hälle että priima kuntoisia siittiöt ovat, liikkuvuuskin normaalia parempi :) yksi huoli vähemmän! jännitettiin sitä niin paljon että mitä jos miehessäkin on vikaa..

tänään (apua, pitää oikein miettiä....) kp 8 ja neljäs päivä clomeja menossa. niin toivotaan että tässä kierrossa tärppäisi! eikös kolmas kerta toden sano? :) no ei nyt niinkään. luettuani pari blogipäivitystä tajusin, että monella on asiat vielä huonommin. hävettää, kun valittelen täällä lapsettomuuttani vaikka jotkut ovat kärsineet siitä jo 10 vuotta. luen paljon toisten blogeja ja joistain olenkin saanut oikein hyvää vertaistukea. välillä sitten taas iskee epätoivo, meneekö meilläkin monta vuotta ennen kuin tärppää jos tärppää?