inssistä 10 päivää (onkohan se edes pp 10..). koko ajan tuntunut ettei tämäkään hoitokerta ole onnistunut. silti jostakin sisältää tulee se "entä jos sittenkin". ehkä en vain haluakaan uskoa onnistumiseen, ettei taas pety niin kamalasti. viime viikko meni tosi nopeasti kun töissä oli niin kiire. ihan hyvä asia, ei ollut niin piinaavaa odottelua.

perjantaina olisi testipäivä. miten ihana "isäinpäivälahja" olisikaan tulevalle isälle, jos saisinkin kaksi viivaa testiin.. en vaan jaksa uskoa onnistumiseen.

nyt jo hermostuttaa seuraavat kontrolliultrat ja inssit. meinaan töiden kannalta.. mutta mitäpä sitäkään vielä miettimään.

tissit olleet kipeät pp 2 vai 3 lähtien. niinkuin aina pregnylin pistämisen jälkeen. vatsassa jotakin tunnetta ja vihlaisuja aina inssipäivästä lähtien. luulin ensin sen johtuvan siitä "rönkkimisestä" mutta että edelleen samanlaisia tuntemuksia. tiedä sitten mitä tuolla sisällä tapahtuu..

jääkaapissa jo odottelee 4 pakettia puregonia valmiina. kyllä ottaa päähän niin vietävästi ettei naisen kroppa toimi niinkuin kuuluisi!!! vai pitääkö tässäkin ajatella "kaikella on tarkoituksensa"?

mieli on nyt tosi maassa. niinkuin kirjoituksesta varmaan huomaakin. toivotaan että seuraavaksi saan kirjoitella jotakin iloisia asioita.