ultrassa käyty. munarakkula oli nyt 13mm eli jotain edistystä! viime perjantaina oli 8mm, neljässä päivässä siis kasvanut 5mm. ja yksi munarakkula vain. perjantaina taas ultrattavaksi, nyt siis puregonin pistelyt jatkuvat vaan. limakalvokin oli paksuuntunut, en nyt muista montako milliä oli mutta tarpeeksi. hyvä :)

ärsyttää kyllä lääkärini asenne kaikkeen tähän. kirjoitti jo uuden reseptin ensi hoitokiertoa varten! muutenkin puhuu mulle aina siihen sävyyn että toivoton tapaus olen.. tai niin sen ainakin otan.. olisi voinut nytkin sanoa jotakin kannustavaa/positiivista, olihan edistystä tapahtunut! vaan ei.. kai se on työhönsä kyllästynyt jo..

miten voisin nopeuttaa tuota rakkulan kasvamista.. tekisi mieli lykätä puregonia vähän enemmän kerrallaan kuin sen 25 yksikköä! jos tätä tahtia kasvaa, olisi se perjantaina n. 17mm varmaankin. ja taas pitää pistelyä jatkaa ja ravata ultrassa. ensi viikon perjantaina lähdetään sinne reissuunkin jo! toivon niin että nyt perjantaina olisi ihmekasvaminen tapahtunut ja voistaisiin laittaa jo irrotuspiikki. en halua ottaa reissulle mukaan mitään lääkkeitä enkä edes ajatella siellä koko asiaa!