viime postauksen jälkeen, samana iltana jouduin sitten lähtemään ensiapuun. tuntui että vatsa vaan turpoaa koko ajan lisää, en saanut syödyksi tai juoduksi kun niin "täysinäinen" olo. sitten alkoikin henkeä ahdistamaan ja lähdettiin heti kohti sairaalaa. ottivat heti sisälle tiputukseen. verikokeet ym ottivat eikä merkkiä hyperistä. jouduin kumminkin 2 vuorokautta olemaan tiputuksessa, olivat varmoja että hyperi tulee jos kotiin lähden. sairaalaan lähtiessä ajattelin että mahtaako olla hukkareissu, mutta onneksi siis menin, ei kerinnyt hyperiä kehittymään. vähäinen määrä nestettä vatsassa kuulemma oli. munasarjat olivat paisuneet aivan valtaviksi! lääkäri sanoi niiden olevan täynnä verta. kirjoitti heti reilu viikon sairaslomaa lisää..

ylihuomenna siis pääsen jo takaisin töihin ja olo onkin suht hyvä. punktiosta kaksi viikkoa ja vuoto alkoi toissapäivänä, kipuja on tavallista enemmän mutta kestettävissä kyllä. yhteensä jouduin siis  kolmeksi viikoksi sairaslomalle tämän hoidon takia (viikko ennen punktiota, 2 viikkoa jälkeen..). ja minä kun luulin että olen vaan sen 3 päivää pois töistä! on kyllä ollut lähiesimiehelle selittelemistä. voin vaan kuvitella mitä kaikkia juoruja työpaikalla liikkuu poissaoloni syystä...

mutta eihän ikinä mikään mene niinkuin suunnitellaan... ainakaan meillä ja ainakaan näissä hoitoasioissa! nyt odotellaan 23.4. jolloin on lääkärikäynti, tarkistaa että munasarjat ovat toipuneet jo punktiosta. sitten vasta aletaan PASsia suunnittelemaan.

taas masentaa. eiköhän alkioiden sulatuskin mene ihan persiilleen...