miten ovulaatio tulee nyt samaan aikaan tai jopa myöhemminkin kuin edellisillä kierroilla? tässä kierrossa otin siis clomit kp 3-7, muissa 5-9. ja luulin sillä aikaistavani ovulaatiota. olen testaillut kp 12 lähtien ja eilen toinen viiva oli jo tummempi kuin aiemmin. tänään en ole vielä testannutkaan. mitä tuo mahtaa tarkoittaa, onko hyvä vai huono juttu?

kp 14 tai 15 olin jo ihan varma että ovistesteissä on jotain vikaa. vatsa oli samanlailla kipeä ja turvoksissa kuin aina ovulaation aikoihin. eilen vatsa oli turvonneempi kuin koskaan aiemmin ja sitä kesti koko päivän! mies naureskeli vatsaani sörkkiessään, ihan pinkeä oli. mistä moinenkin johtuu? eilen huomasin myöskin, että kun jännitän lantiopohjan lihaksia niin alavatsaan sattuu vasemmalle puolelle! miksi? tällä hetkellä ainakaan sellaista ei ole enää.. pelottaa kaikki ihmeelliset oireet ja tuntemukset!:/ pelottaa että jos kaatumiseni seurauksena onkin jotain isompaa vauriota tullut sisääni. tai että clomit olisivat tehneet vaikka kystia. huoleni ovat ehkä turhia, mutta...

oon saanut myös jotain muuta ajateltavaa :) isännän kanssa ollaan jo pitkään puhuttu naimisiin menosta. kumpikaan vaan ei tykkää isoista juhlista (edes vieraana olemisena) taikka kaiken keskipisteenä olemisena ja kaikkien pällisteltävänä. mua huoletti myös anoppini hössötys, sillä hän sai tyttärensä häihinkin aika shown järjestettyä... ollaan mietitty mikä olisi meille se oikea tapa sanoa tahdon.

nyt on suunnitteilla salaa vihkiminen maistraatissa, vain siskoni ja hänen miehensä todistajina. vihkimisen jälkeen laitettaisiin sukulaisille kortit postiin jossa ilmoitamme naimisiin menosta :) myöhemmin, ehkä tulevana kesänä kun paikka vaan löytyy, järjestettäisiin juhlat lähimmäisille. eikä mitkään tavanomaiset juhlat, vaan mökkijuhlat. ei siis juhlavaatetusta, vaan rentoa juhlintaa ruuan ja kakkukahvin sekä saunomisen ja grillauksen merkeissä. mökkihäät oli miehen idea ja musta aivan mahtava idea! en halua pukeutua prinsessaksi jne niitä muita hömpötyksiä. olisi ihan meidän näköiset häät kyllä :) paikaksi haluttaisiin kuntamme leirintäkeskus, sinne kun mahtuu yövierailijoitakin 40. mutta sitä ei vissiin voi vuokrata enää.. tempaus varmasti järkyttää joitakin, ainakin anoppiani tuo ettei olisikaan kirkkohäitä! mutta kirkossa emme pääsisi salaa vihille, kyllä sana kiertäisi, sulhon isä on näet kanttorina.

mutta miksi pitäisi tehdä niin kuin muut halauvat? meistä tässä on kyse, me päätämme. ihanaa saada muuta ajteltavaa ja jokin muukin operaatio :)

 

 

*muoks. klo 21.04

ovistestin tein klo 16 ja yksi ainut viiva, ei edes himmeää toista viivaa. joko eilinen oli sitten plussa, tai sitten ei. huomenna testaan vielä, sitten en enää. mitä jos irtoamisessa onkin jotain ongelmaa, siksi ovistestit aina "melkein plussaa"? en tiedä onko semmoinen edes mahdollista..