..oli jo viime perjantaina eli 5 päivää sitten. ei huvittanut lainkaan kirjoitella tänne silloin, kirjauduin kyllä sisälle mutta en saanut kirjoitetuksi mitään.

viime perjantai oli siis kp 12 ja pistelyitä takana 8. ultrassa näkyi yksi munarakkula joka oli hiukan isompi kuin muut pienet. se oli 8mm eli tosi vähän. ja vasemmalla puolella, siellä tukkeutuneessa.. lisää piikittelyä määrättiin siis. puregon annos on minimi eli se 25 yksikköä, eikä voida kuulemma nostaa sitä kun siinä vaarana että ne kaikki parisenkymmentä rakkulaa lähtee kasvamaan. varovasti tässä sitten vähän kerrallaan hormoonia ihon alle. tympii vaan tämä pistely...

tänään kp 17 ja pistopäivä 14. 300 yksikön puregon ampulli oli maanataina käytetty, mutta uutta en ole vielä hakenut. niissähän on aina hiukan ylimääräistä (jostain luin että 100 yksikköä ja siihen nyt luotan!). perjantaina eli ylihuomenna taas ultrataan. eli tuosta ampullista pitäisi riittää vielä tälle ja huomiselle päivälle ainakin! en haluaisi käydä hakemassa uutta ampullia 1-2 päivän takia, kun loput menee sitten roskiin.. rahan tuhlausta. kerran käytin seuraavaan kiertoon edellisestä jääneen puregonin ja silloin jouduin pistämään lähes 30 päivää! eli kyllä se teho siitä laskee jos yli kuukauden aikoo käyttää.. olipa sekavasti selitetty :)

en nyt tiedä osuukohan ovulaatio viikonlopulle. jolloin ei sitten inssiin päästä. klinikkakin on auki vain tiistaisin ja perjantaisin! mielestäni ihmeen pitkälle lääkäri nyt antaa pistellä ettei välissä ole ultraa.. toivottavasti ei ovulaatio ainakaan ohi kokonaan mene! perjantaina sitten jo kp 19 ja pistopäivä 16..

on taas niin epäonnistunut olo. turhautunut. mikään ei kiinnosta. ja viimeiseen asti vältän tapahtumia jossa kauemmat sukulaiset pääsisivät utelemaan vauvoista, tai jossa pitäisi piniä vauvoja nähdä ja niille leperlellä. isommat lapset ei tee pahaa, mutta sylivauvojen näkeminen saa aina minut pidättämään itkua. facebokissa en ole enää aikoihin käynyt, liikaa vastasyntyneiden kuvia ja äitejä jotka hehkuttavat onnellisuuttaan. 

käyn kerran kuussa hierojalla rentoutumassa. joka kerta hän katsoo silmäni suurennuslasilla. sanoo, että silmistä näkee jos nainen on tulossa raskaaksi seuraavien 3-6 kk aikana. minä en moiseen usko, mutta antaa ukon katsoa :) olisihan se uutinen kun joku kerta silmässä näkyisikin "se jokin" :D