ja tänään ne hirvittävät kivut sitten alkoivat! :/ aamulla sängyssä maatessa kaikki oli vielä hyvin ja toivoin etten olisi edes noussut ylös. vessaan kun kävelin tuntui kuin iso kivi olisi pudonnut jostain vatsani pohjalle! veti mut ihan kaksinkerroin. ja alkoi hirveä tulva, ei tosiaan mitään tiputtelua. miten kivut ovat näin kauheita? onko se normaalia? särkylääkettä vaan naamaan isot annokset, se vähän helpottaa vaikka ei kipuja kokonaan viekään. makuulle meno ei auta enää. ei olisi lainkaan pitänyt nousta sängystä. onkohan tuolla sisällä kaikki ihan ennallaan vai miksi viimeiset kaksi kiertoa ovat olleet niin tuskallisia?

tänään aloitin clomitkin. kyllä, ominpäin vaihdoin ottopäiviä. mitä menetettävääkään mulla on? seuraavaksi kokeillaan jo jotain muuta. mitä se muuta on? mikä on seuraava askel clomien jälkeen?

eilen päätin, etten käy facebookissa enää ennen kuin olen raskautunut. siellä niitä uutisia satelee ja jotkut kehtaavat vielä kirjoittaa sinne miten "kävi vahinko"!! oon ihan raivoissani niitä lukiessani. mieshän sitä ehdotti: pitäisköhän sun vähentää naamakirjassa käyntejä kun joka kerta itket sen jälkeen.. en voi käsittää miten joillekin käy niitä vahinkoja, kolmatta aborttia ei enää suositella ja sitten saavat lapsen jota eivät edes halua. on se niin väärin!!!