tänään käyty lääkärissä ultrassa. puregonia pistetty nyt 12 kertaa ja huomenna vielä, sitten sunnuntai aamuna pregnyl. yksi munarakkula näkyi! pelkään aina sitä että muniksia kehittyisi liikaa ja tulisi kielto päälle. tämä munis oli nyt 17mm. limakalvo oli muistaakseni 6,7mm mikä kuullostaa taas kovin ohuelta.. no josko se vielä näinä parina päivänä kasvaisi pari milliä!

nyt ei ole toiveet läheskään niin korkealla kuin viimeksi. en uskalla toivoa. apteekista kun hain pregnylliä niin meinasin jo ottaa uuden puregon ampullin samalla.

kyllä tämä kaikki vaan ihmistä koettelee. ja pakko on kestää. mies koittaa hokea, että yhdessä tästä selvitään ja kyllä kestetään. mutta en ole lainkaan varma omasta jaksamisesta. helppo se miehen on sanoa kun ei tartte itteensä piikitellä ja käydä lääkärin ronkittavana monta kertaa kuussa! mies ei siedä neuloja lainkaan, ei pysty katsomaan edes kun laitan puregonia, jossa neula siis hyvin pieni. pyörrytys alkoi kun näki mun sekoittavan pregnyl liuosta sillä isolla neulalla..

huh. su ja ma sitten peittoja heiluttelemaan ja 1.5. asti pitäis vitkutella ennen kuin raskaustestin tekee.