tänään piinapäivä nro 13. tiputteluvuotoa, tai siis sellaista vuotoa että paperiin jää punaista, on ollut pp 11 lähtien. huoh. mitä tämä taas meinaa. huomenna pitäis tulva alkaa, tämän hetkisten vatsakramppien perusteella alkaakin. mutta kyllä näköjään joka kierto on erilainen, aina jotain uutta ilmenee. mistä tämä tiputtelu niin aikaisin johtuu?

viime päivinä ollaan miehen kanssa puhuttu paljonkin näistä hoidoista, pettymyksistä yms. mies haluaa hoitoja jatkaa niin kauan putkeen että onnistutaan. helppohan hänen on sanoa, minä ne piikitykset kestän. mietimme myöskin voiko sperman laatu yhtäkkiä heiketä? mihen näyte oli puoli vuotta sitten kyllä priimaluokkaa. mutta silti sitä miettii. miten voi olla niin vaikeaa saada lapsi aluilleen? mussa vikaa, mutta lääkkeillä saatu ovulaatio todistetusti aikaan. niin miksi se ei perkele voi onnistua!!??

huomenna testipäivä ja testaan siltikin vaikka kivut ja tiputtelut jo tädin tulosta kertovatkin. seuraavat 2 kk sitten terolutit käytössä ettei kierto katoa taas kokonaan.

hyvää kesää kaikille!