Hyviä uutisia väestöliitosta :)

40 munasolusta 17 hedelmöittyi normaalisti ja 14 lähti jakautumaan. 14 alkiota siis saatiin pakkaseen, kaikki ykkös tai kakkos luokkaa! Olen hirmu tyytyväinen! Pelkäsin ettei pakkaseen saada kuin muutama ja niidenkin laatu heikkoa. Alkiot pakastettiin seitsemään olkeen, eli 2 per olki.

Pari vuotoa pitää nyt odotella, ennenkuin pakastealkion siirtoa voidaan tehdä. PAS arviolta touko-kesäkuussa. Nyt vaan hymyilyttää, tuntuu ihan uskomattomalta että meillä on pakkasessa 14 alkiota! :)

Tänään on kolme päivää punktiosta ja edelleen olen tosi turvoksissa. Kipuja ei juurikaan ole, ainostaan pissalla käydessä munasarjat vihloo ja jotkin liikkeet sattuvat. Olen mitannut vyötärönympärystä joka päivä, edelleen sama kuin punktion jälkeen. Väestöliiton hoitaja sanoi että turvotus voi kestää parikin viikkoa, eikä mulla ole asiaa töihin ennen kuin turvotus poissa (teen aika raskasta työtä).

Sanottiin että vuoto alkaa n. 2 viikkoa punktiosta. Vuodon alettua alan kp 16 popsimaan teroluteja että seuraava vuoto tulisi. siitä sitten kp 2 alkaa zumenon tabletit ja jossain vaiheessa lugesteron. Hyvillä mielin PAS:sia odotellessa :)