en tarkalleen tiedä piinapäivän numeroa. 11 päivää sitten munis oli 16 mm joten ovulaatio oli ehkä 7-8 päivää sitten. tekisi niin jo mieli testata! voi miten onnellinen olisinkaan jos nyt "luomusti" (olihan terolutit käytössä mutta niitä ei lasketa... ;) ) olisin tullut raskaaksi! ajattelin tehdä ekan testin maanantaina, kuuden päivän päästä. jos maltan odotella sinne asti.

Jos nyt ei onnistu niin ei sitten millään. yhdyntöjä oli joka toinen päivä niin kuin lääkäri määräsi. lisäksi olin vielä seksin jälkeen vähintään puoli tuntia maaten sängyllä tyyny takapuolen alla, että siittiöt pääsisivät uimaan mahdollisimman pitkälle! :D kyllä tunsin itseni tyhmäksi, kaikkensa sitä tekeekin...

oireita on nyt nännien kipu (ollut aiemminkin kyllä..) sekä alavatsan ja alaselän kipuilu. voivathan enteillä kuukautisiakin. tai voin kuvitellakin oireet...

olen taas ihan erilailla innoissani mahdollisesta raksautumisesta kuin aiemmin. ehkä kesätauko teki hyvää. nyt jaksan taas uskoa että kyllä me vielä onnistutaan. onhan meillä vielä aikaa. vuosi hoitoja takana nyt. jos nyt ei tärppää niin sitten vaan inssillä yrittämään.

ollaan miehen kanssa oltu nyt vähän avoimempia näiden lapsettomuus hoito asioiden kanssa. jos joku utelee vauvoista, sanotaan suoraan. niin siitä päästään. tosin mummilleni koitin hienotunteisesti asiaa selittää (kun taas kerran kyseli eikö jo olisi aika...), tämä tokaisi ettei kaikkien ole tarkoitus saada lapsia. eikä vanhana ihmisenä hyväksy mitään hoitoja. muille kelle ollaan kerrottu, on vastauksena tullut hiljaisuus.. eikä nyt asiasta mitään kuulutella, kerrotaan jos joku kysyy. ja suvussani ainakin sana varmasti kiertää jossain vaiheessa.. eipä tarvitse vastailla kiusallisiin kysymyksiin!

 

lainasin kirjastosta läjän lapsettomuus aiheisia kirjoja, taidan mennä toisten tarinoita lukemaan :)