jes, juuri tätä parikymppinen nainen toivookin, murtunutta selkää! maanantai aamuyöllä klo 4 päätin lähteä vessaan. kappas kun parketti olikin tosi liukas ja minä ilmeisesti unenpöpperöinen. jotenkin onnistuin liukastumaan, lento suoraan selälleen ja ilmat pihalle. isäntä oli varmaan sydänkohtauksen partaalla, heräsi kauheaan pamaukseen ja huutooni "auta, en saa henkeä!" muistan hänen sanoneen mulle "vittu hengitä nyt!"

odoteltiin kotona tunti, ajattelin että kyllä kipu ohi menee. mutta se vaan yltyi enkä lopulta pystynyt liikkumaan lainkaan ilman apua. mies lähti kuskaamaan ensiapuun klo 5.

ensiavussa sain 3 kipupiikkiä ja sitten jäin odottelemaan että kello olis 8, röntgeniin pääsi silloin vasta. kuvat otettiin jonka jälkeen odotin 7 TUNTIA että lääkäri ehtisi kuvat katsomaan! odottelu oli yhtä tuskaa, taisin aika pahasti tiuskia hoitajillekin.. kipu oli ihan hirveä enkä saanut mitään siihen! nälkäkin oli jo kova..

vihdoin lääkäri tuli paikalle ja kertoi uutisen. rintarangan viides nikama oli murtunut kasaan, on puolet pienempi kuin kuuluisi olla. olin ihan varma että joku halvaus tästä vielä seuraa!

vahvojen särkylääkkeiden ja kuukauden sairaslomalapun kanssa kotiin. pitäisi kuulemma parantua itsestään, kuukauden päästä uusiin kuvauksiin.

viime kaatumisestani on n. vuosi aikaa, liukastuin silloin töistä lähtiessäni. oli tosi jäinen tie. epäiltiin, että silloin jo jotain muutosta tullut nikamaan ja nyt se sitten poksahti. silloin ei kuvattu selkää lainkaan.

vituttaa. ovulaatio olisi varmaan nyt loppuviikosta. miten "siittäminen" saadaan onnistumaan kun pystyn juuri ja juuri liikkumaankin? ja kannattaako se edes? jos raskaus alkaisi ei varmaan tee hyvää syödä vahvoja särkylääkkeitä samanaikaisesti. ja mistä sitä tietää onko selkä edes parantunut kuukaudessa, raskaus ei varmasti edistäisi paranemista.

niin vituttaa. en tiedä mitä nyt teen. tarttee varmaan soittaa lapsettomuuslääkärillemme ja kysyä miten kannattaisi tehdä? vituttaa jos selän paraneminen kestää älyttömän kauan ja lapsettomuushoitoja pitää sen takia siirtää. 

lääkäri sanoi myös että selkä ei tule koskaan enää täysin kuntoon. taitaa siis olla alan vaihtokin edessä (teen hoitotyötä).. huoh..

mutta. luojan kiitos en ollut vielä raskaana! mitä ilmalentoni olisikaan tehnyt pienelle sisälläni!