tänään aloitin clomit taas, 2 tablettia. nyt ei kuulemma tarvita enää seuranta ultraakaan, kun kerran jo todettu että tää annos on mulle oikea ja toimii. teinpä vielä aamulla varmuuden vuoksi raskaustestin, negahan se. en tiedä mistä johtuu, mutta vuoto ollut tosi niukkaa. ainoastaan tuolloin kp 2 kun oli hirveät kivutkin niin vuoto oli suht normaalia, muina päivinä (ja tänäänkin) ollut pelkkää tiputtelua. miksi? siksi halusinkin testata vielä. kai se sitten noista clomeista johtuu. edellis kerralla kun annostus oli 1 tabl. niin vuoto oli toosi runsasta!

miehen simppatestin tuloksia odotellaan edelleen... miten kauan sen tutkimisessa oikein menee? patistin miehen soittamaan maanataina sinne ja kysymään. ens perjantaina eli viikon päästä mulla on lääkärin soittoaika (lääkäri soittaa mulle). sillon tiedustelee miten kierto meni, tuliko tulosta jne ja sitten kysyy taas siitä spermanäytteestä. että onko turhaa hoitaa pelkästään mua. tulis nyt jo ne vastaukset!

hiukan mieltä piristää tässä synkkyydessä eilinen "shoppailu". laitettiin tilaukseen uusi jenkkisänky jonka pitäis saapua 14.12. sopivasti ennen joulua. mies vitsaili että ehkä uudessa sängyssä sitten tärppää ;)