Eilen oli 1.ivf hoidon 1. seuranta ultra, viiden puregon pistoksen jälkeen.

Yli 9mm kokoisia munarakkuloita löytyi yhteensä 4, 8mm tai alle oli sitten useampia. Lääkäri ei uskaltanut tässä vaiheessa vielä nostaa puregon annosta, ettei nuo kaikki pienemmätkin sitten ala kasvaa. 4 tuntuu minusta kyllä aika vähältä, toivoin että olisi enempi näkynyt :/ mutta toisaalta parempi näin kuin ei yhtään tai että olisi ollut ihan liikaa! Mikä mahtaa oli maksimi määrä munarakkuloita että punktio vielä tehdään? entä minimi? en huomannut lääkäriltä kysyä. Lääkäri oli joku ihan uusi, hän ei vastannut mitään kun sanoin että aika vähän niitä siellä on..

Puregonin piikittely samalla 125 iu annoksella siis jatkuu. Ja huomenna sunnuntaina aloitan lisäksi orgalutranin piikittelyn munarakkuloiden irtoamisen estämiseksi. Tiistaina seuraava ultra, 9 puregon pistoksen jälkeen. Toivottavasti joku muukin munis olisi lähtenyt kasvamaan..

Kauheeta sähläystä on kyllä töiden ja hoitojen yhdistäminen. Teen tällä hetkellä vuoden kestävää sijaisuutta ja heti työsuhteen alussa on paljon lääkäri menoja. Ei pomon silmissä varmaan näytä kovin hyvältä. Olen sanonut vain että minulla on lääkäri toisella paikkakunnalla, joten reissuun menee ainakin pari tuntia. Sanoin myöskin että minulle tehdään jossain vaiheessa pieni toimenpide jolloin olen sairaslomalla pari päivää vuodelevon takia. En halua kertoa lääkärikäyntien syytä ettei sana leviä.. Tuntuu myöskin ettei pomoni todellakaan ymmärtäisi.

Google on ollut nyt kovassa käytössä ja monen monta keskustelupalstaa ja blogia on tullut luettua. Yllättävän monella on onnistunut heti 1. ivf:n tuoresiirto. Toivottavasti meilläkin :)